Fotoblog Wouter van de Weerd
Welkom op mijn fotoblog

Witte winter wereld op de Lange Duinen

Eindelijk, het is weer eens winter in Nederland. En hoe!

Nadat ik eerst al eens 's morgens voor de rijp op pad ben gegaan (zie mijn andere blogpost daarover) werd het nu hoog tijd voor de prachtige witte winterwereld.
Op donderdag 17 december ben ik vóór mijn werk naar de Lange Duinen bij Soest gegaan. Het had 's nachts gesneeuwd, dus ik hoopte dat alles er mooi wit bij zou liggen en ik er zou zijn voordat anderen allemaal sporen in de sneeuw hadden gemaakt. En dat lukte inderdaad aardig, al liepen er al wel een handjevol mensen hun honden uit te laten.

Helaas was het nogal grijs weer, en ik moest toch ook weer naar het werk... Het aantal echt geslaagde foto's viel dus een beetje tegen, maar deze vind ik wel fraai geworden:

2009-12-17 - Vliegden in de sneeuw<br/>Lange Duinen - Soest - Nederland<br/>Canon EOS 50D - 105 mm - f/13.0, 1 sec, ISO 200 Vliegden in de sneeuw

Gelukkig is de winter nog maar net begonnen, dus er komen vast nog meer mooie winterse dagen.

 

Deel dit bericht via