Fotoblog Wouter van de Weerd
Welkom op mijn fotoblog

Winnaar bij fotowedstrijd Thomas Cook

Uiteraard had ik de smaak te pakken, na mijn winst bij de fotowedstrijd van Reizen Magazine. Op de terugreis kreeg ik diverse tips van Tilly Meijer over diverse fotowedstrijden. O.a. een fotowedstrijd met thema "reizen/vakantie"bij Thomas Cook in België.

Iedere maand kan je met 3 foto's meedingen naar één van de drie prijzen. En het mooie van deze wedstrijd is dat er vooral ook een jury de foto's beoordeeld, maar ook publieksstemmen tellen mee.

En meteen de eerste maand dat ik meedeed heb ik de 2e prijs gewonnen! Met mijn foto van de Thaise monniken.

2007-03-26 - Thaise monnik<br/>Wat Suan Dok - Chiang Mai - Thailand<br/>Canon EOS 30D - 300 mm - f/6.3, 1/125 sec, ISO 1600 Thaise monnik

Enige nadeel was dat ik mijn prijs, een Nikon P6000, wel zelf in Gent moest gaan ophalen bij Thomas Cook. Maar dat werd dus meteen een lekker weekendje weg, met veel lekkere Belgische biertjes op de terrassen.

Deel dit bericht via