Fotoblog Wouter van de Weerd
Welkom op mijn fotoblog

National Geographic Fotowedstrijd 2010

Ook dit jaar organiseert National Geographic Nederland-België weer een fotowedstrijd, met dit keer 4 thema's: mens, dier, landschap en "Nederland Waterland".
Uiteraard is het mijn doel om ooit eens bij een dergelijke wedstrijd een prijs in de wacht te gaan slepen. Dus ook dit jaar doe ik weer mee :-)

En er is dit jaar ook een publieksprijs te winnen: iedereen kan een stem op zijn/haar mooiste foto uitbrengen.
Uiteraard zou het erg leuk zijn als er op mijn foto's ook wat stemmen uitgebracht worden.

Dus bij deze de links naar de door mij ingestuurde foto's, en het verzoek op één ervan een stem uit te brengen! Alvast bedankt :-)

NB: 14-05-2020 - Deze website bestaat niet meer, dus ik heb de links weggehaald...

 

Dit geeft overigens ook meteen een sneak-preview van een paar foto's van onze recente vakantie naar Argentinië, Chili en Paaseiland ;-)

En vooruit, ik zal hier ook nog even een andere sneak preview geven van één van mijn Paaseiland foto's. Deze heb ik gelijk de eerste dag genomen, vlakbij het hotel tijdens de zonsondergang.

(nb: ik ben nog druk aan het selecteren, maar zeer binnenkort zal ik de eerste foto's op mijn website(s) gaan zetten! Dus kom nog eens kijken binnenkort.)

2010-07-23 - Moai beelden op Paaseiland bij zonsondergang<br/><br/>Canon EOS 50D - 24 mm - f/8.0, 0.01 sec, ISO 200 Moai beelden op Paaseiland bij zonsondergang

 

Deel dit bericht via