Fotoblog Wouter van de Weerd
Welkom op mijn fotoblog

In beeld op de website Natuufotografie.nl

 

001-01-01 - Mijn portfolio op de website Natuurfotografie.nl<br/>Zeist - Nederland<br/> -  - , , ISO Mijn portfolio op de website Natuurfotografie.nl

Een tijdje geleden kreeg ik een verzoek van Roeselien Raimond: of ik mee wilde werken aan het publiceren van mijn portfolio met begeleidend verhaal op de website Natuurfotografie.nl.

Daar hoefde ik natuurlijk geen seconde over na te denken: geen denken aan!

Geintje, natuurlijk wilde ik dat wel, ik vind het een hele eer om daar voor gevraagd te worden.

Het was echter nog een hele klus om slechts 10 foto's uit te zoeken uit mijn enorme verzameling foto's.... Ze moesten toch wel een beeld geven van mijn 'stijl' / wat ik mooi en het beste vind. En ook een beetje bij elkaar passen.

Gelukkig was het makkelijker om het verhaal en de toelichting erbij aan te leveren. Op basis van een lijstje vragen van Roeselien heb ik kunnen toelichten waarom en wat ik fotografeer, en welke tips ik voor andere fotografen heb. En dat heeft Roeselien verwerkt tot het artikel zoals het nu op de website staat.

Maar beoordeel zelf maar of ik er in geslaagd ben een mooie selectie foto's en verhaal aan te leveren :-)

Zie: Wouter van de Weerd in Beeld.

Als je overigens de 10 foto's niet genoeg vindt, dan kan je uiteraard altijd een blik werpen op mijn veel uitgebreidere portfolio op mijn website. :-)

 

Deel dit bericht via