Fotoblog Wouter van de Weerd
Welkom op mijn fotoblog

Foto in nieuw boek van Peter de Ruiter

001-01-01 - Cover van het boek Klik ik heb je<br/>Thuis - Zeist - Nederland<br/> -  - , , ISO Cover van het boek Klik ik heb je

 

Op mijn publicatiepagina heb ik een stukje geplaatst over het opnemen van één van mijn foto's in het nieuwe fotoboek "KLIK ik heb je!" van Peter de Ruiter.

Het boek heeft de opzet om je in 5 stappen/delen naar betere foto's te brengen. Hierbij komen er weinig theorie en technische aspecten aan de orde, maar door héél veel foto's met bijschriften wordt duidelijk gemaakt hoe je betere en mooiere foto's kan maken.

Als lezer moet je hier soms wel je best voor doen, want het wordt niet altijd op een presenteerblaadje aangegeven. Het is goed om je zelf bij iedere foto af te vragen waarom deze is opgenomen en wat je er van kan leren. En in de bijschriften zijn zeer veel bruikbare tips te vinden!

 

Deel dit bericht via