Fotoblog Wouter van de Weerd
Welkom op mijn fotoblog

Fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor 2013!

Iedereen die mijn fotoblog volgt: hele fijne feestdagen, een mooie jaarwisseling en de allerbeste (foto)wensen voor 2013!

2012-12-22 - Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2013<br/>Thuis - Zeist - Nederland<br/>MP640 series -  - , , ISO Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2013

Ook dit jaar heb ik weer mijn best gedaan om zelf een kerstkaart met eigen foto's te maken, met daarop een zelfgeschreven "elfje". De foto hierboven is de voorkant, hieronder staat de binnenkant van de dubbele kaart.

2012-12-22 - Binnenkant kerstkaart 2012<br/>Thuis - Zeist - Nederland<br/>MP640 series -  - , , ISO Binnenkant kerstkaart 2012

En uiteraard iedereen die het afgelopen jaar een reactie op één van mijn vele blogjes heeft achtergelaten: enorm bedankt, het is iedere keer weer spannend en erg leuk om te lezen wat men van mijn foto's en fotoavonturen vindt! :-)

Hopelijk wordt 2013 weer net zo'n mooi en goed foto-jaar en kan ik iedereen weer laten genieten van al het moois dat er overal te zien is.

Groetjes,
Wouter van de Weerd

 

Deel dit bericht via