Fotoblog Wouter van de Weerd
Welkom op mijn fotoblog

1e prijs bij fotowedstrijd van Thomas Cook

Yeah, het is gelukt, ik heb de 1e prijs gewonnen bij de vakantiefotowedstrijd van Thomas Cook!

Uit mijn enorme stapel aan mooie foto's uit Argentinië, Chili en Paaseiland had ik er drie geselecteerd waarvan ik dacht dat die wel een kans zouden maken in deze maandelijkse fotowedstrijd. En gesteund door de publieksstemmen van familie, vrienden en collega's en uiteindelijk de keuze van de jury heb ik met onderstaande foto de 1e prijs gepakt :-)

2010-07-18 - Rotskust net na zonsondergang<br/>Arica - Chili<br/>Canon EOS 50D - 10 mm - f/11.0, 20 sec, ISO 100 Rotskust net na zonsondergang

De jury van Thomas Cook bestond uit Yves Snoeren en Peter Verhauwen, volgens Thomas Cook "opgeleide fotografen en actief in ons bedrijf als visuele experts".

Commentaar van Yves Snoek over mijn foto:
"Deze geeft een dromerig beeld waarmee je allerlei figuren in de stenen herkent. Zien jullie de vrouw rechtsonderaan liggen? Zien jullie dat nijlpaard in de stenen verderop? Prachtige details zowel op de voorgrond als op de achtergrond, deze verdient de 3de plaats van mij."

En het commentaar van Peter Verhauwen (die mijn foto op de 1e plaats zette):
"Dit beeld is mysterisch goed gedaan. Op het eerste zicht denk je niet aan de zee als je dit beeld ziet. De foto zet je aan het denken."

Iedereen die een stem op mijn foto heeft uitgebracht: bedankt!!!
En nu kan/moet ik dus binnenkort naar Gent om mijn prijs op te halen...

 

Deel dit bericht via