Fotoblog Wouter van de Weerd
Welkom op mijn fotoblog

Mijn foto best bekeken op Nature-inspirations.com

Sinds kort heb ik me aangemeld op de prachtige foto-site nature-inspirations.com. De site heeft als doel "het bijeenbrengen van de hoogwaardige (vooral creatieve) natuurfotografie op één website door middel van het publiceren van foto’s en het becommentariëren daarvan. Zo willen wij de natuurfotografie en de schoonheid van de natuur op een zo eenvoudig mogelijke wijze ten toon spreiden."

Wat mij vooral ook aanspreekt is dat je niet zomaar foto's kan plaatsen, maar dat iedere foto door een team van 6 moderators wordt beoordeeld. Zo komen dus alleen de beste foto's op de site.

Groot is dan ook mijn verrassing om te zien dat mijn eerste geplaatste foto het direct tot "meest bekeken foto van de week" heeft geschopt :-)

001-01-01 - Mijn paddenstoelenfoto op Nature Inspirations website<br/><br/> -  - , , ISO Mijn paddenstoelenfoto op Nature Inspirations website

NB - 14-05-2020: deze website bestaat intussen niet meer!

 

Deel dit bericht via