Terschelling - trilogie deel 3 - zand en structuren

Dit is het derde en laatste deel van mijn Terschelling-trilogie. Dit keer is het thema: zand en structuren.

Zeg Terschelling en je denkt meteen aan zee, zand en duinen. En terecht, want je kan heerlijk struinen over uitgestrekte drooggevallen zandvlaktes, bij West kan je de hoge duinen beklimmen, en als je wilt kan je ruim 30km langs/over het strand van west naar oost lopen. Maar, je kan ook op een kleiner stukje allerlei sporen en structuren in het zand gaan fotograferen.
Zelf vind ik dat in ieder geval erg leuk om te doen, en vooral omgezet naar zwart/wit levert dit -vind ik- wel bijzondere foto's op.

Miniatuur-canyons in het zand op Terschelling

Foto 1: Miniatuur-canyons in het zand

 

Zandstructuren en een steen - op Terschelling

Foto 2: Zandstructuren en een steen

 

Zand en schelp bij zonsondergang - op Terschelling

Foto 3: Zand en schelp bij zonsondergang

 

Schaduw van helmgras op een duin - op Terschelling

Foto 4: Schaduw van helmgras op een duin

 

Konijnenkeutels in kuiltjes - op Terschelling

Foto 5: Konijnenkeutels in kuiltjes

 

Scheermes en wind-structuren - op Terschelling

Foto 6: Scheermes (Ensis), met door de wind gevormde structuren

 

Tot zover mijn Terschelling-trilogie. We hebben, ondanks het koude en winderige weer, toch een lekker weekje gehad, en het blijkt maar weer: het is altijd goed weer om te fotograferen Smile

Reacties (1) -

 • Mandy Zijlstra

  3-8-2010 07:20:19 |

  Kijkend naar voorbeelden voor een eigen fotoblog, kwam ik via google op uw site terecht.
  Na uw site volledig te hebben doorgespit, heeft u mij als beginnende amateur fotografe, geinspireerd tot het maken van nog meer mooie foto's.
  Uw zwart wit foto's vind ik erg sprekend evenals uw foto's van uw bezoekje aan terschelling!

  In uw biografie geeft u ter kennis dat uw voorkeur uitgaat naar o.a. Macro en Natuur. Voor mij zijn dat ook de onderwerpen die ervoor zorgen dat ik meer foto's maken wil. Ik zal in de toekomst u site vaker bezoeken om te genieten van de mooie foto's, ik wil u dan ook veel plezier en foto succes toewensen!

  En als ik zo vrij mag zijn, wil ik u graag uitnodigen op mijn startende fotoalbum. welk u kunt vinden op www.mandyzijlstra.magix.net, met de inlogcode mandy kunt u echter een groter assosrtiment aan foto's tegenkomen.

  Met vriendelijke groet,

  Mandy Zijlstra

Reacties zijn gesloten