Portfolio flink geupdate

Het valt toch niet mee, om hier regelmatig een stukje te schrijven. Ik was van plan een stukje -met foto's- te schrijven over mijn tripje om hazen te fotograferen. En ik had een stukje zullen schrijven over onze wandeltocht over de Hoge Veluwe. En over mijn tripje naar Rotterdam, en...

Kortom, het is er allemaal niet van gekomen. Hopelijk gaat daar binnenkort verandering in komen, ik moet duidelijk even een ritme te pakken zien te krijgen.

Wat ik wel gedaan heb: mijn portfolio is weer aangepast en uitgebreid met diverse nieuwe foto's. Neem er dus weer eens een kijkje!

Daarnaast is het nu ook mogelijk om van een onderdeel van mijn portfolio een favoriet/bladwijzer/bookmark aan te maken, zodat je bijv. makkelijk met één klik terug kan naar het overzicht van mijn recente foto's.

 

Reacties zijn gesloten