NP De Hoge Veluwe: woestijnlandschappen in zwart-wit

In mijn blog van 2 april, over ons uitstapje naar de Hoge Veluwe had ik het al beloofd: een aantal van mijn (woestijn)landschappen die ik bij de Pollen had genomen in zwart-wit.

NP De Hoge Veluwe - de Pollen - in zwart-wit

Eigenlijk toch wel sinds ik naar het NVN-fotofestival ben geweest en daar de lezing over zwart-wit-fotografie heb bijgewoond, is mijn interesse in zwart-wit groter geworden. En steeds meer denk ik al bij het foto's maken erover na of het een geschikt onderwerp voor een omzetting naar zwart-wit zou kunnen zijn.

Bij het maken van de foto's van de woestijnlandschappen wist ik al direct dat ik deze om wilde gaan zetten. De prachtige structuren in het zand, de knoestige en kronkelige bomen: kleur speelt hierbij nauwelijks of geen rol, maar vorm en structuur des te meer.

NP De Hoge Veluwe - de Pollen - in zwart-wit

NP De Hoge Veluwe - de Pollen - in zwart-wit

NP De Hoge Veluwe - de Pollen - in zwart-witNP De Hoge Veluwe - de Pollen - in zwart-wit

Reacties zijn gesloten