Mijn fotoblog-berichten van november 2013

Hieronder staan mijn blogberichten die geschreven zijn in november 2013. Via de link onder de korte omschrijving kan je doorklikken naar het gehele bericht met alle foto's.

Oisterwijkse vennen in de herfst

Oisterwijkse vennen - 1
De Oisterwijkse vennen gefotografeerd in de herfst, dus met mooie 'Indian Summer'-achtige kleuren. Maar ook als verstilde, high key landschappen met aalscholvers als blikvangers. Door fotograaf Wouter van de Weerd.

Herfst 2013 in kleur

Rode kool zwammetje (Landgoed Boekesteyn)
Een fotoblog vol kleurige foto's van herfsttaferelen: Rode kool (Amethist) zwammetjes tussen het oranje blad, Hazenpootjes met kleurige rode achtergronden, Mycena's in het blauw, en herfstbladeren op creatieve wijze. Gefotografeerd door Wouter van de Weerd.

Creatief met Porceleinzwammen

Porceleinzwammetjes met bokeh-bubbles (Moersbergen, Doorn)
Een fotoblog vol met creatieve foto's van Porceleinzwammen, gemaakt door fotograaf Wouter van de Weerd. Spelend met licht, diafragma vlekken (bokeh bubbles) en omzettingenn naar zwart-wit onstaan zo steeds weer andere, spannende foto's.