Mijn fotoblog-berichten van september 2013

Hieronder staan mijn blogberichten die geschreven zijn in september 2013. Via de link onder de korte omschrijving kan je doorklikken naar het gehele bericht met alle foto's.

Nogmaals nazomeren

Klaproos zaaddoos - 1 (De Uithof, Utrecht)
Nogmaals nazomeren - het tweede fotoblog-deel met kleurrijke macro foto's van bloemen, gemaakt door fotograaf Wouter van de Weerd. Klaproos-zaaddozen, zonnebloemen, korenbloem, Phlomis, allemaal komen ze verrassend in beeld..

Nazomerse bloemenpracht

Korenbloem (De Uithof, Utrecht)
Nazomerse bloemenpracht - een fotoserie vol kleurrijke macro foto's van bloemen, gemaakt door fotograaf Wouter van de Weerd. Onder andere Korenbloemen in een prachtige groene setting en komkommerkruid met mooie bokeh-bubbles.

Caught in the light - juffers bij zonsopkomst

Caught in the light - 1 (Leersumse veld)
Caught in the light - een sfeervolle fotoserie van juffers bij zonsopkomst, gemaakt door fotograaf Wouter van de Weerd. De roodkleurende opkomende zon, weerspiegeld in het water, zorgde voor een prachtige omlijsting en achtergrond van de juffers op de riet- en grasstengels op het Leersumse Veld.